Työstä aivovoimaa!

Hei keskisuomalaiset työyhteisöt:

Työstä aivovoimaa!

Mikä on teidän työyhteisönne hyvä teko aivoille?

Kerro se sähköisellä lomakkeella sanoin tai kuvalla ja osallistut arvontaan. Osallistumalla voitte voittaa aivoja hellivän hetken koko työyhteisöllenne.

Työyhteisön nimeä ei saa julkaista teon yhteydessä

Aivot – ainutkertainen työkalumme. Työyhteisön valinnoilla voidaan huolehtia aivojen hyvinvoinnista. Kun aivot voivat hyvin, työkin sujuu.

1.10.-31.12.2019

Hyvät teot aivoille:

”Leader in me-prosessimme 7 toimintatavasta viimeinen: Teroita saha. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkein tärkeintä on pitää huolta itsestään ja hyvinvoinnistaan. Aivoja hellii myös Isot kivet: Laita asiat tärkeysjärjestykseen ja suunnittele viikkosi niin että laitat sinne ensin isot kivet jokaisessa roolissa jossa olet: työntekijä, äiti, ystävä, yksilö. Pikkukivet solahtavat sitten sopiviin rakoihin.” 

-Saha ja Kivet-

LIKE toteutti syksyn 2018 palautumiseen liittyvän tiedotuskampanjan. 2019 alussa jatkettiin Aivoergomialla ja sen jälkeen kaveria kiittämällä. Syksyllä käynnistetään henkilöstölle suunnattu dialogi – koulutus, joka tähtää positiiviseen vuorovaikutukseen ja ongelmien katkaisuun. Koulutuksen jälkeen kevät 2020 toteutetaan dialogia käytännössä ja väliin otetaan kohta jossa käydään läpi menetelmän toimivuutta.

-Prosessoimalla-