Ajankohtaista

Yrittäjän Aivohuoltamo 17.2.2022 klo 8.30-9.00: Pienillä valinnoilla on väliä

Jo pienillä liikunnallisilla ja omaa hyvinvointia tukevilla valinnoilla työpäivän lomassa on väliä. Huolenpito itsestä heijastuu suoraan hyvinvoinnin lisäksi myös aikaansaamiseen ja tuottavuuteen.

Aiheesta puhumassa ohjelmakoordinaattori                                Reetta Laakkonen, Liikkuva aikuinen -ohjelmasta.

Ilmoittaudu laittamalla viesti: aivovoimaa@ksmuisti.fi

Tilaisuuden mainos: Aivohuoltamo helmikuu 2022

Keuruulla Aivovoimaa perusvalmennus helmikuussa 2022

Yhteistyössä Keurusseudun yrittäjien kanssa järjestetään alueen pienyrittäjille Aivovoimaa perusvalmennus. Valmennuksesta saat tietoa ja työkaluja, joiden avulla vahvistat aivovoimaasi.

Valmennuksen ajankohta: 14.2. ja 17.2. klo 17.00-19.00. Valmennus järjestetään lähitapaamisina mikäli mahdollista, tilanteen vaatiessa valmennus toteutetaan etänä Teams-yhteydellä. Ilmoittautuneille ilmoitetaan paikka lähempänä ajankohtaa.

Valmennuksen sisältö:

  • Elintavat aivoterveyden perustana
  • Palautumisen merkitys aivovoimalle
  • Kognitiivinen ergonomia
  • Kuormittavien tekijöiden tunnistaminen

Valmennus on yrittäjille maksuton. Ryhmään otetaan mukaan 10 osallistujaa. Valmennuksen toteuttaa Lea Jokela ja Tuula Kauppinen Työstä aivovoimaa -hankkeesta.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ. Ilmoittautumiset 9.2. mennessä.

Tulostettava mainos TÄÄLLÄ

Maksuton Aivovoimaa valmennus verkossa helmikuussa 2022

Yrittäjän aivojen hyvinvointi vaikuttaa koko yrityksen toimintaan. Kun aivot ovat kunnossa, työ sujuu, tekeminen on mielekästä, ja energiaa riittää muuhunkin kuin yrittämiseen. Aivovoimaa perusvalmennuksessa yrittäjät saavat tietoa ja työkaluja, joilla edistää  aivojen hyvinvointia. Valmennuksissamme yhdistyy tutkittu tieto, monipuolinen työelämän tuntemus ja kokemusten jakaminen. 

Seuraava Aivovoimaa verkkovalmennus: 9.2 ja 16.2. klo 8.30-10.30. Ryhmään otetaan mukaan max 10 osallistujaa. Tapaamiset teams-yhteyden välityksellä.  Valmennuksen toteutuksesta vastaa Työstä aivovoimaa -hankkeen työntekijä Tuula Kauppinen.

Osallistujien kommentteja valmennuksesta:

”Mielenkiintoisia aiheita ja keskusteluja, joista jää pohdittavaa omaan toimintaan.”

”Asiallinen kokonaisuus.”

”Valmennus oli hyvin suunniteltu ja toteutettu.”

”Oli mukava olla yhdessä tärkeän asian äärellä.”

ILMOITTAUTUMINEN

Seuraava Aivovoimaa -verkkovalmennus alkaa 25.11.2021

Aivovoima on yrityksesi tärkein pääoma. Aivovoimaa -perusvalmennuksesta saat tietoa ja työkaluja, joiden avulla vahvistat aivovoimaasi. Valmennus koostuu kahdesta kahden tunnin tapaamisesta,. Tapaamisten välissä on  itsenäistä työskentelyä. Seuraavan verkkovalmennuksen tapaamiset 25.11. ja 2.12. klo 8.30-10.30.

Ryhmään otetaan mukaan max 10 osallistujaa, jotta keskustelulle ja yhdessä jakamiselle jää aikaa. Valmennus on osallistujille maksuton. Tapaamiset teams-yhteyden välityksellä. Valmennuksen toteutuksesta vastaa Työstä aivovoimaa -hankkeen työntekijä Lea Jokela.

 

Mikä ihmeen Aivohuoltamo?

Oletko ihmetellyt mitä ovat Aivohuoltamot, joita markkinoimme tällä sivulla? Nyt Aivohuoltamoista on koottu video, joka kertoo Aivohuoltamoiden tarkoituksesta ja sisällöistä. Käy kurkkaamassa video ja ilmoittaudu mukaan seuraavaan laittamalla viestiä aivovoimaa@ksmuisti.fi

Aivohuoltamo verkossa 21.9.2021 klo 12.00-12.30. Vieraana yrittäjä Eija Aliranta

Ei tätä kukaan muu voi tehdä, vai voiko?

Miten työtä voi organisoida uudella tavalla? Tapaamme yrittäjän, joka vapautti omaa ja työyhteisön työaikaa oleellisten asioiden tekemiseen. Eija Aliranta on Äänekosken Fysiopisteen yrittäjä.

Tilaisuuden tallenne löytyy TÄÄLTÄ

Voit antaa palautetta tallenteesta TÄSTÄ linkistä

Äänekosken Fysiopisteen yrittäjä Eija Aliranta on vieraana syyskuun AIvohuoltamossa