Ajankohtaista

Yrittäjien Aivohuoltamot verkossa

Työstä aivovoimaa -hanke järjestää, kuukausittain Aivohuolto- webinaareja pienyrittäjille. AIvohuoltamojen aiheet liittyvät aivoterveyden edistämiseen sekä yrittäjien kognitiivisen jaksamisen tukemiseen. Aivohuoltamot kestävät 30 min aina kerrallaan. Aivohuoltamoihin osallistuminen on maksutonta. Aivohuoltamot tallennetaan, joten niitä voi katsoa myös jälkikäteen. Ilmoittaudu mukaan Aivohuoltamoon: aivovoimaa@ksmuisti.fi tai 040 673 0060. Pääset tilaisuuksien mainoksiin klikkaamalla alla olevia otsikoita:

22.4.2021 klo 12.00-12.30 5 tapaa hallita aikaasi

19.5.2021 klo 8.30-9.00 Eroon ajattelujumeista.  Psykologi Merja Lappi, Hyvinvoinnin Taidot

8.6.2021 klo 17.00-17.30 Puhdistava ja palauttava uni.  TtM Tuula Kauppinen, Työstä aivovoimaa -hanke

 

Ota käyttöön kognitiivisen ergonomian korttipakka

Muisti työssä -hanke on kehittänyt käyttöösi kognitiivisen ergonomian korttipakan. Korttipakan tavoitteena on edistää  aivojen hyvinvointia työelämässä. Korttipakka on jaettu neljään eri teemaan, jokaiseen teemaan kuuluu tehtäväkortteja ja keskustelukortteja. Kortit herättelevät keskustelua sekä kannustavat kokeilemaan erilaisia ratkaisuja kognitiivisen ergonomian parantamiseksi. Tehtävien avulla voi myös irrottautua hetkeksi työstä.

Tulostettavat osiot löytyvät tästä:

Aivovoiman perusta

Hyvä työ aivoille

Keskeytykset -hukkaan heitettyä työaikaa

Palautumisen merkitys työssä

Korttipakan käyttöohje

Tulostusohje: Laita tulostus asetuksiin kaksipuoleinen tulostus ja paperin kääntö pitkän reunan ympäri.

Mikäli et halua tulostaa ja leikellä kortteja itse, niin voit myös tilata valmiiksi painetun korttipakan omassa laatikossaan Keski-Suomen Muistiyhdistykseltä osoitteesta toimisto@ksmuisti.fi. Valmiin korttipakan hinta laatikon kanssa on 25€.

Toivomme, että tämän korttipakan avulla käydään keskustelua ja kokeillaan rohkeasti erilaisia tapoja tehdä työstä hyvä aivoille.

Pidetään hyvää huolta aivoistamme!